Veiligheid

Veiligheid

Bij ons is veiligheid de eerste prioriteit. Exodus Events werkt daarom met een vast pakket van veiligheidsmaatregelen waar al onze instructeurs aan moeten voldoen. Tijdens al onze onderdelen en activiteiten zullen wij uw veiligheid onderstrepen en waarborgen. Onze materialen worden daarnaast regelmatig onderhouden en beoordeeld op kwaliteit. Bij Exodus Events kan je daardoor op een veilige manier kennis maken met de buitensport!

 

Toegankelijk

Exodus Events wil graag buitensportactiviteiten aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn, voor zowel jong én oud. Zo bieden we leuke activiteiten aan met een (zeer) beperkt veiligheidsrisico.

Mocht je echter tijdens de activiteit merken dat je fysiek niet in staat bent om de opdracht uit te voeren, meld dit dan aan je instructeur. Ons doel is niet jou dingen te laten doen die je niet kunt maar om rekening te houden met je mogelijkheden. Schroom dus niet om je instructeur hierover in te lichten.

 

EHBO

Al onze instructeurs zijn opgeleid in de EHBO en hebben daarvoor hun diploma op zak. Verder heeft elke instructeur een EHBO-koffer bij zich voor noodgevallen. De EHBO-koffers worden minimaal 2 keer per jaar gecontroleerd.