Eten & Drinken

Wilt u uw bedrijfsuitje, teambuilding, schooluitje, of andere activiteit uitbreiden of afsluiten met een ontbijt, lunch, of warme maaltijd?

Dan bent u bij Exodus Events aan het juiste adres! U kunt kiezen uit vele riante maaltijden, klik hier voor alle mogelijkheden. Zit uw keuze er niet bij? U kunt altijd contact met ons op nemen voor Maatwerk.

In 2000 werd voor het eerst voor een middelgrootte conferentie 2 weken lang de maaltijden vers bereid en geserveerd. Sinds die tijd heeft de cateringtak binnen ons bedrijf een toevlucht genomen en zijn steeds meer conferenties en groepen vaste klant bij ons geworden.

Onder de naam Exodus Catering verzorgen we ook de catering voor bedrijfsfeestjes, conferenties, teambuilding en andere outdoor-activiteiten.
Exodus Catering werkt met verse producten en goede ingrediƫnten, uiteraard zorgen wij dat er voor iedereen ruim voldoende is. Onze klanten waarderen deze kwaliteit en komen dan ook ieder jaar weer bij ons terug! Elk jaar serveren we duizenden maaltijden voor diverse kleine en grote groepen, van jong tot oud, al dan niet aangepast aan de wensen van de klant.

Meer informatie is te vinden op de website van Exodus Catering.


Top